لوگو2
گروه خبري : عمومی
تاريخ انتشار : -
كد :2

مفهوم علائم چراغ راهنمایی و رانندگی

چراغ راهنمایی برای نظم دادن به رفت و آمد وسایل نقلیه و عابرین پیاده ساخته شده اند.این چراغ ها بیشتر در تقاطع ها، چهارراه ها و در برخی میدان ها نصب می شوند.

چراغ های راهنمایی طوری ساخته شده اند که به صورت خودکار و حساب شده روشن و خاموش شوند.این وسیله حق عبور را به کمک سه رنگ نوری استاندارد (قرمز، زرد ، سبز) مشخص می‌سازد.


مهفوم رنگ های چراغ راهنمایی و رانندگی

هر رنگ از چراغ راهنمایی و رانندگی دارای مفهوم ویژه خود می باشد. به شرح زیر :

 

چراغ سبز برای حرکت: 

رانندگان وسایل نقلیه ای که با چراغ سبز روبرو می شوند حق عبور یا گردش دارند مگر آنکه گردش به وسیله علامت دیگری ممنوع شده باشد. در هر حال وسایل نقلیه در حال گردش باید حق تقدم عبور وسایل نقلیه ای را که در مسیر مجاز خود مستقیم می روند و حق تقدم پیادگانی را که از گذرگاه پیاده در حرکتند رعایت نمایند. با وجود این اگر جریان ترافیک در جهتی که آن ها در حال پیش رفتن هستند آن چنان متراکم باشد که چنان چه وارد تقاطع گردند با تغییر و تبدیل بعدی رنگ چراغ نتواند از آن خارج شوند، چراغ سبز در تقاطع، رانندگان را برای ادامه حرکت مجاز نخواهد ساخت.


چراغ زرد برای احتیاط:

 رانندگان وسایل نقلیه ای که با این چرغ روبرو می گردند نباید از خط ایست یا از تراز چراغ راهنمایی و رانندگی عبور کنند مگر آنکه آن چنان به خط ایست تقاطع و یا چراغ راهنمایی و رانندگی نزدیک شده باشند که پیش از عبور از خط ایست تقاطع و یا چراغ راهنمایی و رانندگی نزدیک شده باشند که پیش از عبور از خط ایست یا از تراز چراغ راهنمایی و رانندگی نتوانند به آسانی توقف نمایند.
در هر حال در صورت ورود قبلی به تقاطع باید به حرکت خود ادامه داده و با رعایت مقررات دیگر از تقاطع یا گذرگاه عبور کنند.

چراغ قرمز برای ایست: 

رانندگان وسایل نقلیه ای که با چراغ قرمز برخورد می کنند باید پیش از خط ویژه ایست، توقف کامل نمایند و در صورت نبودن خط ایست در فاصله پنج متری چراغ راهنمایی و رانندگی بایستند و تا روشن شدن چراغ سبز و تخلیه تقاطع از وسایل نقلیه منتظر بمانند.

نحوه کارکرد چراغ راهنمایی و رانندگی:

امروزه چراغ های راهنمایی را از تجمیع لامپ های کوچک LEDو سولار که بسیار کم مصرف هستند تولید می شود. این چراغهای راهنمایی با استفاده از انرژی خورشیدی و همچنین در شب با استفاده از باطری به راحتی کار کرده و خود انرژی خود را تامین می کنند البته امروزه سر هر چهارراه شاهد یک شمارنده ی دیجیتال همراه این چراغ ها در سر چهارراه ها هستیم.
چراغ های راهنمایی رانندگی  از سه نوع برقی ، سولار و لامپی تولید می شود که دارای ویژگی های ذیل می باشد:

•    کنترل هوشمند تنظیم مصرف در چراغ های سولار
•    120 LED ترافیکی با طول عمر 100.000 ساعت 
•    تنظیم ولتاژ و جریان مناسب ماژول LED
•    استفاده از منبع تغذیه سویچینگ در چراغ های برقی 
•    قابلیت کارکرد 20 ساعت در زمان قطع برق شهر در چراغ های برقی در صورت درخواست مشتری
•    قابلیت کارکرد چهار روز در شرایط ابری جهت چراغ های سولار 
•    ماژول LED  بر روی امواج رادیویی ، نویز موثر ایجاد نمی کند .
•    دارای سنسور نور جهت کم و زیاد کردن شدت نور روز و شب در چراغ های برقی 
•    بدنه چراغ مقاوم در مقابل ارتعاشات و همچنین باد ، باران و تابش نور آفتاب 
•    جنس کلیه قطعات فانوس تماما از مواد پلی کربنات مرغوب بوده و در مقاوم در برابر UV و باران های اسیدی می باشد .
•    سهولت در باز و بسته شدن و تعویض قطعات

قیمت چراغ های راهنمایی و رانندگی:

تجهیزات کنترل ترافیک و انواع چراغهای راهنمایی تاثیر بسیار مهمی در کاهش خسارت و تلفات و همین طور تاثیر زیادی در کاهش میزان تصادفات جاده ای و خیابانی دارند.
شرکت آسیا ترافیک با داشتن تجهیزات روز دنیا توانسته با تولید به روز ترین چراغ های راهنمایی و رانندگی کمک بسزایی در امرکنترل و ترافیک شهری انجام دهد. قیمت چراغ های راهنمایی رانندگی بستگی به نوع برقی ، سولار و لامپی بودن این محصول  متفاوت می باشد.