لوگو2
گروه خبري : عمومی
تاريخ انتشار : 13100/08/01 - 09:20
كد :79

کاربرد های مخروط ترافیکی

مخروط های  ترافیکی بخشی از تجهیزات ترافیکی هستند که در خیابان ها و معابر شهری و همچنین برون شهری مورد استفاده قرار می گیرند. از مهم ترین کاربردهای مخروط ترافیکی می توان به برقراری و افزایش ایمنی راه ها و جاده ها اشاره کرد.

این مخروط ها به عنوان وسیله ای هشدار دهنده، ایمنی را در نقاط مختلف برقرار می کنند و با این کار حوادث و سوانح جاده ای را تا حد زیادی کاهش می دهند. هدایت و محدود کردن تردد وسایل نقلیه در خیابان ها و جاده ها، دادن هشدار به رانندگان، علامت گذاری کردن محدوده ی فعالیت کارگران، جداسازی راه ها و علامت گذاری مسیر ها و مدیریت کردن کنترل ترافیک از جمله ی کاربردهای مخروط ترافیکی می باشد. از این رو استفاده از این وسیله در مکان های مختلف به جهت حفظ امنیت جانی عابرین پیاده و رانندگان ضروری می باشد. انواع تجهیزات ترافیکی از جمله مخروط ترافیکی را می توان از آسیا ترافیک به قیمت مناسب خریداری کرد.

 

 

کاربرد های مخروط ترافیکی 

نقش مخروط ترافیکی در کاهش تصادفات

این روزها استفاده از انواع وسایل نقلیه با گسترش زیادی همراه است. این امر امنیت و ایمنی جاده ها و خیابان ها را تا حد زیادی کاهش داده به نحوی که در سال های اخیر تصادفات رانندگی یکی از مهم ترین عوامل مرگ و میر افراد محسوب می شود. تصادفات جاده ای هر ساله جان عده ی زیادی از شهروندان را می گیرد یا منجر به نقص عضو در آن ها می شود. به همین جهت لازم است که اقدامات ویژه ای در جهت کاهش تصادفات و صدمات ناشی از آن صورت بگیرد. یکی از اقدامات موثر در این زمینه استفاده از مخروط ترافیکی می باشد. این وسیله با قرار گیری در جاده ها و خیابان ها می تواند حرکت و عبور و مرور خودرو ها را با محدودیت مواجه کند و منجر به کاهش سرعت وسایل نقلیه شود. با نصب این وسیله سرعت خودروها کاهش پیدا کرده که به تبع آن تصادفات نیز کم می شود. 

استانداردهای مخروط ترافیکی چیست؟

مخروط های ترافیکی از لحاظ ساختار و مشخصات فنی باید دارای استانداردهای زیر باشند:

  • از مواد با کیفیت بالا و مقاوم ساخته شوند.
  • در برابر عوامل جوی مختلف مقاومت بالایی داشته باشند، به نحوی که دچار سایش، رنگ پریدگی و آسیب نگردند.
  • نصب و همچنین جا به جایی مخروط ترافیکی باید به آسانی صورت بگیرد.
  • این مخروط باید دارای شبرنگ هایی باشد که دیده شدن آن را در تاریکی نیز امکان پذیر کند.
  •  مخروط ترافیکی نباید آلودگی ها را به خود جذب کند.
  • از استحکام و دوام بالایی برخوردار باشند تا در اثر ضربات دچار آسیب نشوند.
  • در اثر برخورد ماشین ها به مخروط ترافیکی نباید خسارت و صدمه ای به بدنه ی خودروها وارد گردد.