لوگو2
گروه خبري : عمومی
تاريخ انتشار : 131/07/04 - 14:18
كد :91

معرفی انواع سرعت گیر و کاربردهای آن ها

عوامل کنترل کننده سرعت به طور کلی به دو دسته ی سرعت گیر و سرعت کاه تقسیم می شوند. سرعت گیر بسته به مواد اولیه به کار رفته در ساخت، دارای انواع مختلفی است که در این مطلب به معرفی آن ها می پردازیم.

امروزه سرعت گیر یه یکی از پرکاربردترین تجهیزات ایمنی در خیابان ها و جاده ها تبدیل شده است. به گونه ای که مدیریت حمل و نقل جاده ای به آن وابسته می باشد. سرعت گیر در مقایسه با سرعت کاه عملکرد خشن تری داشته و سرعت را بیشتر کاهش می‌‎دهد. به همین دلیل سرعت گیر در نقاطی به کار می‌رود که عابران پیاده و وسایل نقلیه بسیار بهم نزدیک هستند. این مانع معمولا سرعت را ۳ تا ۱۶ کیلومتر بر ساعت کاهش داده و فرصت کافی برای واکنش را به عابران و خودروها می‌دهد. سرعت گیر خیلی کم در مسیرهای عمومی نصب می‌شود، زیرا لازم است که وسیله نقلیه در نزدیکی آن ترمز کرده و سپس از مانع عبور کند و ممکن است به خودروهایی با سرعت زیاد آسیب برساند. از انواع سرعت گیر می توان به سرعت گیرهای پلاستیکی، لاستیکی و آسفالتی اشاره کرد که در مورد ساختار و کاربدهای آن ها با شما صحبت خواهیم کرد.

سرعت گیر پلاستیکی

یکی از موادی که در ساخت سرعت گیر به کار می رود، پلاستیک است. ماده اولین برای تولید این محصول از جنس ترکیبات پلیمری با کیفیت است. طراحی خاص این سرعت گیر امکان استفاده از آن را به عنوان کند کننده سرعت در رمپ پارکینگ نیز میسر ساخته است .سرعت گیر پلاستیکی  دارای وزن نسبتاً کمی بوده و به صورت از پیش ساخته به وسیله رولپلاک، کفی و یا پیچ در مکان های مورد نظر نصب خواهند شد. این نوع از سرعت گیر موجود در مراکز فروش تجهیزات ایمنی ترافیک، به منظور نصب در مکانهای با تردد وسایل نقلیه معمولی مورد استفاده قرار گرفته و از قابلیت تعمیر و تعویض آسان تری برخوردار می باشد.

 

معرفی انواع سرعت گیر و کاربردهای آن ها

 

سرعت گیر لاستیکی

سرعت گیر لاستیکی از انواع تجهیزات ترافیکی است که با استفاده از لاستیک فشرده در ارتفاع های مختلف تولید می گردد. این محصول جنس مقاومی دارد و سال‌های سال می‌توان از آن استفاده نمود. ضد ضربه بودن آن باعث گردیده است که در مقابل ضربات وارده از طرف وسایلی که از روی آن رد می‌شوند مقاوم باشد.انعطاف‌پذیری بالا و مقاومت بالای سرعت گیر لاستیکی باعث شده است که استفاده از آن علاوه بر جاده های برون شهری در رمپ پارکینگ های عمومی و پایانه های اتوبوس و کامیون نیز استفاده شود.

سرعت گیر آسفالتی

نوع دیگری از سرعت گیر به منظور کاهش سرعت وسایل نقیله با آسفالت ساخته می شود. سرعت گیرهای آسفالتی به دلیل فشردگی کمتر در ساختار خود، از مقاومت کمتری در برابر تغییرات محیطی به ویژه تغییرات آب و هوایی برخوردار بوده و از ریسک فرسایش بالاتری نسبت به سرعت گیرهای پلاستیکی و کائوچو برخوردار می باشند.  این نوع از سرعت گیر در مکان هایی با تردد وسایل نقلیه سنگین مانند کامیون، دیزل، اتوبوس و ماشین آلات صنعتی مورد استفاده قرار گرفته و توسط مسئولین شهرداری هر منطقه در محیط مورد نظر نصب خواهند شد.