لوگو2

قیمت سرعت گیر پارکینگ

سرعت گیر ترافیکی یکی از ابزارهای مهم برای کاهش سرعت غیر مجاز وسایل نقلیه می باشد. دسته ای از سرعت گیرها هستند که مختص استفاده در پارکینگ های عمومی و خصوصی می باشند. به همین دلیل به آن سرعت گیر پارکینگ می گویند. این مدل که از انواع سرعت گیر لاستیکی و گاها سرعت گیر پلاستیکی انتخاب می شود، نقش مهمی در عدم گیر کردن لاستیک ماشین ها در رمپ پارکینگ ها دارد. در ضمن برای کنترل سرعت خودرو ها در پارکینگ های عمومی نیز استفاده از سرعت گیر پارکینگ پیشنهاد می شود. قیمت سرعت گیر پارکینگ سته به مواد اولیه به کار رفته در ساخت آن متفاوت می باشد. 

قیمت سرعت گیر ترافیکی

سرعت غیر مجاز وسایل نقلیه عاملی موثر در وقوع بسیاری از تصادفات رانندگی است. برای اینکه بتوان سرعت وسایل نقلیه را به حد قابل قبولی کاهش داد، استفاده از سرعت گیر ترافیکی ضرورت دارد. سرعت گیرها از لحاظ متریال در انواع مختلفی همچون پلاستیکی، لاستیکی و آسفالتی تولید می شوند. قیمت سرعت گیر پلاستیکی به دلیل استفاده از پلی اتیلن در ساخت آن نسبت به انواع سرعت گیر آسفالتی و بتنی بیشتر است. اما با توجه به قابلیت هایی که این محصول دارد، از ارزش خرید بالایی برخوردار می باشد. دست انداز پلاستیکی به صورت تکه تکه و پازلی ساخته می شود و نصب آن بسیار راحت است. به این ترتیب می توان دریافت که استفاده از سرعتگیر پلاستیکی بسیار مقرون به صرفه خواهد بود.

 
قیمت سرعت گیر پارکینگ
 

لیست قیمت سرعت گیر ترافیکی

سرعت گیر ترافیکی نوعی مانع منحنی شکل است که با داشتن ارتفاعی مشخص از سطح زمین موجب کاهش سرعت وسایل نقلیه شده و نقش موثری در جلوگیری از وقوع تصادفات ایفا می کند. سرعت گیر ترافیکی از تنوع زیادی در جنس، ارتفاع و ابعاد برخوردار است. این سرعت گیرها بسته به شرایط محیطی در مکان های مختلفی همچون تقاطع ها، نزدیکی مدارس، نزدیکی مراکز درمانی، نزدیکی چهار راه ها، جاده های درون شهری و... نصب می شوند. لیست قیمت سرعت گیر ترافیکیدائما در حال تغییر است. چرا که قیمت سرعت گیر به پارامترهای زیادی از جمله ابعاد و اندازه، نوع طراحی، جنس و کیفیت مواد سازنده، میزان مقاومت محصول و... بستگی دارد.

انواع سرعت گیر ترافیکی

سرعت گیر ترافیکی مطابق با استانداردهای روز دنیا در انواع پلاستیکی، لاستیکی و آسفالتی قابل تولید است. اینکه کدام یک از این سرعت گیرها مناسب تر است، به شرایط محل نصب بستگی خواهد داشت. سرعت گیرها معمولا در امتداد عرض خیابانی هایی  که حداکثر سرعت مجاز 15 کیلومتر بر ساعت است نصب می شوند. این تجهیزات به طور معمول دارای ارتفاع 5 سانتی متر و طول حداکثر 30 سانتی متر می باشند. این تجهیزات علاوه بر کاهش سرعت نقش مهمی در تامین امنیت عابرین پیاده ایفا می کنند.

سرعت گیر پلاستیکی

سرعت گیر پلاستیکی از مواد پلیمری مرغوب و فشرده در رنگ های زرو سفدی تولید می گردد. سرعت گیر پلاستیکی سازگاری بالایی با هر نوع آب و هوایی دارد و از استهلاک کمتری برخوردار می باشد. این سرعت گیرها به صورت تکه های مستقل پازل ساخته می شوند و در هنگام نصب در کنار یکدیگر چیده می شوند. طراحی سرعت گیر ترافیکی پلاستیکی به صورت تکه تکه موجب می شود تا در صورت آسیب به یک قطعه بتوان تنها همان قطعه را تعمیر و یا تعویض کرد.

سرعت گیر لاستیکی

جنس سرعت گیر لاستیکی از لاستیک های بازیافتی است. به دلیل این ساختار، سرعت گیر لاستیکی از دوام زیادی برخوردار می باشد. این سرعت گیرها بر خلاف سایر سرعت گیرهای ترافیکی که به رنگ زرد و سفید هستند مشکی رنگ می باشند. این سرعت گیرها به شکل پنجره هایی با ارتفاع یکدست ساخته می شوند و بر روی سطح جاده و خیابان نصب می گردند. در این سرعت گیرها از داخل لاستیک نخ های مخصوصی رد شده است که موجب افزایش مقاومت و استحکام سرعت گیر می شود.

سرعت گیر آسفالتی

در مکان هایی که خودروهای سنگین همچون اتوبوس ها و کامیون ها تردد می کنند، بهتر است از سرعت گیر آسفالتی استفاده شود. سرعت گیر ترافیکی آسفالتی به دلیل فشردگی کمتر در ساختار خود از مقاومت پایینی در برابر تغییرات محیطی برخوردار است و ریسک فرسایش بالاتری دارد. این سرعت گیرها به صورت دائمی نصب می شوند و بعد از نصب نیازی به تعمیر ندارند.