لوگو2

قیمت سرعت گیر خیابانی

برای ایمن سازی خیابان ها به خصوص در نقاط پرتردد شهری از انواع تجهیزات ترافیکی نظیر سرعت گیر ها استفاده می شود. سرعت گیر خیابانی یکی از مهم ترین و پرکاربردترین تجهیزات ترافیکی است که نقش مهمی در امنیت و ایمنی شهرها ایفا می کند. قیمت این محصول باتوجه به ابعاد و اندازه، جنس، کیفیت مواد سازنده، تعداد سفارش و... تعیین می شود. برای اطلاع از قیمت سرعت گیر خیابانی و نحوه سفارش آن، با شماره تلفن های درج شده در سایت ارتباط برقرار نمایید. 

قیمت انواع سرعت گیر خیابانی

سرعت گیرها در جنس های مختلف پلاستیکی، لاستیکی و آسفالتی تولید می شوند که هر کدام مزایای مختص به خود را داشته و از قیمت متفاوتی با دیگری برخوردار است. در تعیین قیمت انواع سرعت گیر خیابانی علاوه بر نوع متریال به کاررفته، ابعاد نیز عاملی تعیین کننده می باشد. سرعت گیرها دارای ارتفاع حداکثری 5 سانتی متر و طول حداکثری 30 سانتی متر هستند که در امتداد عرض خیابان نصب شده و موجب توقف و یا کاهش سرعت خودروها می شوند. 
 
قیمت سرعت گیر خیابانی
 

سرعت گیر پلاستیکی

جنس سرعت گیر پلاستیکی از نوعی پلاستیک به نام پلی اتیلن می باشد که به آن مقاومت زیادی بخشیده است. این سرعتگیر از قیمت پایینی برخوردار بوده و دوام و طول عمر زیادی دارد. سرعتگیر پلاستیکی وزن کمی دارد و به صورت از پیش ساخته شده به وسیله پیچ ، کفی و رولپلاک در محل مورد نظر نصب می شود. سرعتگیرهای پلاستیکی اغلب در رنگ های زرد و سفید و با خاصیت شبرنگ تولید می شوند و موجب دید بهتر رانندگان در شب می شوند. سرعتگیر پلاستیکی سازگاری بالایی با محیط زیست دارد و هیچ گونه آسیبی به محیط وارد نمی کند.

سرعت گیر لاستیکی

سرعت گیر لاستیکی همانطور که از نامش پیداست، از جنس لاستیک منجمد ساخته شده و به نسبت سایر سرعت گیرها از قیمت پایینی برخوردار است. این سرعتگیرها قادر به تحمل وزن 50 تن می باشند. سرعتگیرهای لاستیکی به دلیل تحمل فشار فیزیکی بالا در بسیاری از پروژه های بزرگ مورد استفاده قرار می گیرند. ارتفاع این سرعتگیرها 7-10 سانتی متر و عرض آنها 30 سانتی متر می باشد. این سرعتگیرها در برابر گرما و تابش مستقیم نور خورشید مقاومت بالایی دارند و دچار تغییر شکل و تغییر فرم نمی شوند. 

سرعت گیر آسفالتی

 در مکان هایی با تردد وسایل نقلیه سنگین مانند کامیون، دیزل، اتوبوس و... اغلب از سرعت گیر آسفالتی استفاده می شود. چرا که قادر به تحمل وزن و فشار زیادی می باشد. سرعت گیر آسفالتی مقاومت پایینی در برابر شرایط آب و هوایی مختلف دارد و به نسبت سایر سرعت گیرها سریع تر دچار فرسایش می شود. سرعت گیرهای آسفالتی به صورت دائمی نصب می شوند و بعد از نصب نیازی به تعمیر ندارند.