لوگو2

رنگ ترافیکی

 خط ‌کشی جاده‌ها و ترسیم علائم راهنمایی و رانندگی سبب می‌شود که وسایل نقلیه در مسیر صحیح حرکت کنند و احتمال بروز حادثه به حداقل برسد. به همین خاطر، خط کشی جاده ها و ترسیم علائم و نشان‌های هدایت‌کننده و هشدار دهنده بر روی آسفالت اهمیت زیادی دارد. برای انجام این کار، و درج نشانه‌ها و علائم روی آسفالت، از رنگ‌های مخصوصی به نام رنگ ترافیکی استفاده می‌شود. رنگ های ترافیکی برای هدایت و کنترل ترافیک جاده و خیابان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.
رنگ ترافیکی
 

عوامل موثر در ماندگاری رنگ

  • کیفیت رنگ (داشتن تاییدیه‌ها و استانداردها):
رنگ‌ها برای این‌که دوام و ماندگاری خوب داشته باشند لازم است تا از کیفیت مناسبی برخوردار باشند.
  • کیفیت گلاسبید(دانه‌های شیشه‌ای):
دانه‌های شیشه‌ای باعث می‌شوند تا نور تابیده شده به رنگ بازتاب شود.از این‌رو باید کیفیت مناسب داشته باشند تا با گذشت زمان دچار افت در نور بازتابی نشوند.
 
  • وضعیت ترافیک(رفت و آمد):
گاهی وضعیت تردد دارای ترافیک پرحجم خواهد بود.هرچه ترافیک بیشتر باشد باعث کاهش ماندگاری رنگ می‌شود.

 رنگ ترافیکی گرم

اين رنگ بر پايه رزينهاي سينتتيك و از بهترين مواد اوليه موجود در بازار تهيه شده است .اين رنگ به صورت نوار ضخيم بر روي سطوح آسفالت و سيماني قابل اجرا مي باشد .به دليل دوام، چسبندگي و مقاومت آن در برابر آب و شرايط جوي بطور گسترده جهت خط كشي طولي معابر بخصوص اتوبان ها و بزرگراه ها بكار مي رود.

رنگ ترافیکی سرد

این رنگ­ ها که در دمای محیط اجرا می­گردند و فقط از یک جزء تشکیل شده­ اند و می­توانند بر پایه رزین­ های مختلف از جمله رزین­ های آلکید و آلکید اصلاح شده، کلر کائوچو و آکرلیک­ های معمولی می­باشد.این رنگ­ ها می­توانند پایه حلالی و پایه آبی تعریف گردند که با تجه به شرایط آب و هوایی و نبود تکنولوژی در ایران عمده تولید بر پایه حلالی می­باشد که متأسفانه تخریب زیست محیطی را در بر دارد و اکنون در حال بررسی به روی رنگ­ های پایه آبی که زمان خشک شدن آن ها سریع و آنی خشک شونده هستند رو به افزایش است
رنگ ترافیکی تک جزئی
این گروه از رنگ ها ترکیبی از یک جزء رزین و یک حلال هستند. رنگ ترافیکی تک جزئی در گروه رنگ های سرد قرار می گیرد و برحسب نوع رزین مورد استفاده، نامگذاری متفاوتی دارد. رنگ ترافیکی سرد ترموپلاست و رنگ ترافیک اکریلیک تک جزئی ازجمله این رنگ ها هستند. پس از خشک شدن حلال یک لایه رنگ بر سطح آسفالت بجای می ماند که از قابلیت چسبندگی بالایی برخوردار است. خواص آنتی UV.

رنگ ترافیکی چند جزئی

اساس عملکرد رنگ ترافیکی چند جزئی بر واکنش بین اجزای تشکیل دهنده است. بر اثر وقوع این واکنش گرماده، رنگی حاصل می شود که قابلیت چسبندگی بالایی به سطح زیرین خود دارد. به دلیل مقاومت سایشی بالا، این رنگ مناسب ترین گزینه برای حک کردن علائم افقی بر سطح جاده ها است.

 عواملی که سبب فرسودگی یا ورقه ورقه شدن رنگ می شوند 

  1. استفاده از رنگ در ضخامت های بسیار کم
  2. به کار بردن رنگ بسیار رقیق
  3. شن و خرده سنگ موجود در محوطه رنگ آمیزی
  4. رنگ آمیزی پیاده روی مرطوب : این مورد مشکل حاد رنگ آمیزی در مناطق شرجی به هنگام شب محسوب می شود. به دلیل جذب رطوبت، بتن سطح خشک به نظر می رسد، اما در واقع عمل خشک شدن تنها در سطح اتفاق افتاده است و رطوبت نهان در بین لایه ها ورقه ورقه شدن رنگ را به همراه دارد.
فروش رنگ ترافیکی

قیمت رنگ ترافیکی

مورد مصرف رنگهای ترافیکی برای مصارف ترافیکی و استخری در سطوح بتنی و آسفالت، پیشنهاد می شود.مصارف ترافیکی یصورت عمده در پروژه های ترافیکی شهری با دستگاه خط کش محوری در خیابان ها به صورت ممتد و منقطع توسط پیمانکاران ترافیکی مناطق شهردای های هر شهر و یا سازمان ترافیک و همچنین توسط اداره راه برای پروژه های بین شهری انجام میشود.
 
برای استعلام قیمت با آسیا ترافیک تماس بگیرید